Klubbstugan

Nu kan du som SBS-medlem hyra klubbhuset för privata fester eller olika privata tillställningar. 

För med info så maila i första hand 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Eller ring 0707-404995 

Med vänlig hälsning, 
Klubbmästare 
Roger Blomqvist

 

HYRA AV SBS KLUBBLOKAL I TORPA

För bokning, samt för att få svar på eventuella frågor, kontaktas Klubbmästaren Roger Blomqvist på mobil 0707-404995 eller
e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Klubbmästaren kan verifiera att lokalen är ledig samt boka tid för genomgång av instruktioner och underskrift av hyresavtal.

Efter överenskommelse med klubbmästare skall hyra samt deposition antingen erläggas via swish på det nummer som tillhandahålls av klubbmästaren. Man kan också komma överens om att betalning skall ske i samband med genomgång och underskrift av hyresavtal. Depositionen återfås efter ev avdrag och godkänd besiktning.

Som hyresgäst förbinder du dig att följa det hyresavtal som du undertecknar samt de ordningsregler och nedanstående instruktioner.

Följande gäller för dig som vill hyra Södertälje Båtsällskaps klubblokal i Torpaviken för privata tillställningar. Observera att klubbens ordinarie stadgar, regler och säkerhetsföreskrifter även gäller utöver nedanstående.

§1. För att kunna hyra Klubbhuset måste du vara medlem i Södertälje Båtsällskap. Minimiåldern på ansvarig medlem är 20 år.

§2. Södertälje Båtsällskap förbehåller oss rätten att själva avgöra om vi anser att vi har möjlighet att hyra ut lokalen utan att det krockar med klubbens ordinarie verksamhet. Lokalen är främst tillgänglig under perioden Oktober – April.

§3. Lokalen rymmer maximalt 60 personer (undervåningen). Hyresgäst får tillgång till köket inkl. en begränsad mängd porslin, glas och bestick (ej uppsättning för 60 per) samt mindre kyl men det finns inte tillgång till diskmaskin. Övervåningen är ej bokningsbar då den endast är avsedd för klubbens verksamhet.

§4. Lokalen uthyres ett dygn i taget mellan 12:00 till 12:00. Man har dock inte rätt att stänga lokalen för andra medlemmar eller nattvakt etc under denna period.

§5. Hyresgästen är ansvarig för att lokalen lämnas städat och i ordning efter uthyrning. Möbler skall vara placerade på sin rätta plats, ev. använt porslin skall vara diskat och placerat i skåpen och golv skall vara våttorkade. Har man fuskat med städningen kan hyresgästen utkrävas städböter på upp till 1500kr.

§6. Hyresgästen är ansvarig för att ta hem eventuella sopor.

§7. Grindarna till området får ej stå öppna. Gäster skall släppas in vartefter grindarna omgående skall stängas igen. Får vi rapporterat från andra medlemmar eller nattvakt om att grindarna har lämnats öppna och detta kan verifieras kommer hyresgästen debiteras en straffavgift på 1500:-.

§8. Hyresgästen är ansvarig för alla skador som uppkommer på lokal och/eller inventarier under tillställningen. Hyresgästen skall då ersätta klubben för de kostnader som uppkommer för att återställa skadorna. Ersättning tas i första hand från depositionen. Räcker inte detta kommer medlemmen att faktureras överskjutande summa.

§9. Betald deposition skall återbetalas till hyresgästen inom en vecka efter avslutad tillställning efter att ev. avdrag för städböter, straffavgifter och kostnader för att återställa ev. skador har dragits av. 

 Hyresblankett SBS Klubbstuga Torpa  LÄNK SAKNAS

Kontakt

Vill du komma i kontakt med klubben?
Bli medlem, byta bryggplats eller liknande.

Klicka här!

Kalender

December

4/12 Styrelsemöte

2019

Januari

Februari

6/2 Årsmöte